Αρχική ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Έγκλημα Καλαμαριά: Ο άντρας της 63χρονης «έφυγε» από την νόσο των κλιματιστικών

Έγκλημα Καλαμαριά: Ο άντρας της 63χρονης «έφυγε» από την νόσο των κλιματιστικών

Δολοφονία
Πηγή: wepost.gr

Για αυτό η γυναίκα ήταν σχολαστική με τη συντήρηση του κλιματιστικού της…Και μάλιστα είχε ξανακαλέσει τον ίδιο ψυκτικό πριν λίγους μήνες!

Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία με το έγκλημα στην Καλαμαριά! Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση…Η γυναίκα είχε χάσει τον άντρα της από την νόσο των λεγεωνάριων ή αλλιώς, τη «νόσο των κλιματιστικών»!

Για αυτό η γυναίκα ήταν σχολαστική με τη συντήρηση του κλιματιστικού της…Και μάλιστα είχε ξανακαλέσει τον ίδιο ψυκτικό πριν λίγους μήνες!

Το έγκλημα

Όπως φέρεται να είπε προανακριτικά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο καβγάς με την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε επειδή εκείνη του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και εν προκειμένω να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό.

Εκείνος αρνήθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι και… Τη στιγμή εκείνη τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα!

Η τραγική ειρωνεία

Έγκλημα στην Καλαμαριά

Έγκλημα στην Καλαμαριά – Η τραγική ειρωνεία με τον θάνατο του άντρα της

Geplaatst door City View Free Press op Vrijdag 14 juni 2019

 

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από 10 χρόνια, η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τον άνδρα της από τη νόσο των λεγεωνάριων ή αλλιώς, τη «νόσο των κλιματιστικών»!

Για αυτό και η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με την συντήρηση των κλιματιστικών στο σπίτι της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε καλέσει ξανά τον ίδιο ψυκτικό, πριν από τρεις μήνες…