Αρχική ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Τι ζήτησε η ανακρίτρια Ρόδου;

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Τι ζήτησε η ανακρίτρια Ρόδου;

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη

Οι εξελίξεις τρέχουν σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Ζητήθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την Ανακρίτρια.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η Dimokratiki.gr έχει το εκτενές ρεπορτάζ σχετικάμε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στους κατηγορούμενους.

Τη συγκεκριμένη απόφαση έλαβε η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού στην υπόθεση.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι στο κινητό του 21χρονου Ροδίτη 

Οι κατηγορούμενοι μετά την απολογία τους την 7η Δεκεμβρίου 2018 έχουν κριθεί ως γνωστόν προσωρινά κρατούμενοι και η τακτική Ανακρίτρια, μετά την υποβολή και σχετικών αιτημάτων από τους συνηγόρους τους, παρήγγειλε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης σε ψυχίατρο του καταστήματος κράτησης Γρεβενών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο συγκεκριμένος γιατρός θα προβεί στην εξέτασή τους και θα αποφανθεί με αιτιολογημένη έκθεσή του, σχετικά με την ψυχική και διανοητική κατάστασή τους, αν πάσχουν από κάποια ψυχιατρική πάθηση, η οποία επιδρά στον καταλογισμό τους καθώς και για τον δείκτη νοημοσύνης τους.

Ο ίδιος πραγματογνώμονας εντέλλεται να διενεργήσει όποια ιατρικώς ενδεδειγμένη μέθοδο κρίνει ο ίδιος, για να αποφανθεί σχετικά με εξάρτηση από ναρκωτικά.

Πηγή: dimokratiki.gr