Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Βόμβες ο ΣΥΡΙΖΑ: Γιαννάκης και Κόκκαλης στα ευρωψηφοδέλτια

Βόμβες ο ΣΥΡΙΖΑ: Γιαννάκης και Κόκκαλης στα ευρωψηφοδέλτια

Κοκκαλης Γιαννακης

Με δύο ηχηρά ονόματα φαίνεται πως κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Γιαννάκης και Κόκκαλης είναι πιθανό να βρίσκονται στα ψηφοδέλτια.

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και τα κόμματα σταδιακά συμπληρώνουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχουν καταφέρει να αποσπάσουν δύο «πολυπόθητα» ναι για την «μάχη» της Ευρωβουλής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit πρόκειται για τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Πέτρο Κόκκαλη!

Με Παναγιώτη Γιαννάκη ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο «δράκος» του ελληνικού αθλητισμού, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο λαμπρές επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ τόσο ως αθλητής -χρυσό μετάλλιο στο ευρωμπάσκετ του 1987, που έμελλε να αλλάξει το ίδιο το άθλημα στην χώρα μας-, όσο και ως προπονητής, αφού «πήρε» την ίδια διοργάνωση από την… άκρη του πάγκου.

Ένα «χαρτί» από αυτά που λέμε… βαριά, το οποίο είναι δεδομένο πως θα δώσει στο κυβερνών κόμμα μια μεγάλη δυναμική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένα βήμα πριν δεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει.

Και Πέτρος Κόκκαλης;

Το δεύτερο «ηχηρό» όνομα, είναι αυτό του Πέτρου Κόκκαλη. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, έχει δεχθεί επίσημη πρόταση και από μέρα σε μέρα αναμένεται να δοθεί η απάντησή του.

Κάτι το οποίο στην παρούσα φάση δεν μοιάζει διόλου απίθανο, δεδομένου των όσων έγιναν χθες.