Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολάκης: Νέα ανάρτηση κατά Στουρνάρα και ΜΜΕ με φωτογραφία – μήνυμα!

Πολάκης: Νέα ανάρτηση κατά Στουρνάρα και ΜΜΕ με φωτογραφία – μήνυμα!

Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης "χτύπησε"... ξανά μέσω Facebook, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που βρήκε… πρόχειρη και επιτιθέμενος στα ΜΜΕ και τον Γιάννη Στουρνάρα.

Αφορμή για την ανάρτηση που έκανε ο Πολάκης, η δικογραφία για τη φερόμενη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον διοικητή της ΤτΕ.

Μια ανάλογη ανάρτηση είχε κάνει και χθες ο Παύλος Πολάκης. Το νέο post έγινε γιατί, όπως γράφει, αντίθετα από τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, η δικογραφία που τον αφορά και σχετίζεται με το αν ηχογράφησε ή όχι τη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα δεν έχει φτάσει ακόμα στη Βουλή.

Τι λέει ο Πολάκης

«Καμία δικογραφία για μένα με βάση το «φτέρνισμα Στουρνάρα για ηχογράφησή του» δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή», γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θέτει, με το γνωστό του ύφος και δυο ερωτήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με το από που διέρρευσε η πληροφορία στους δικαστικούς συντάκτες γιατί, όπως λέει, ο υπουργός Δικαιοσύνης του είπε πως δεν έχει φτάσει ούτε σε εκείνον για να τη διαβιβάσει στη Βουλή.

Και το δεύτερο έχει να κάνει με τα… «ΜΜΕ της διαπλοκής», τα οποία κατηγορεί πως πρόθυμα αναπαρήγαγαν τη φασαρία για να «σκεπάσουν» την αποκάλυψη που έκαναν ο ίδιος, ο Ανδρέας Ξανθός και η Έφη Αχτσιόγλου για τα 241 εκατ. ευρώ που οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπανδρέου δεν εισέπραξαν από τις φαρμακευτικές εταιρίες.

Η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΡΡΙΞΑΝ !!!Με βαση ενημερωση μεχρι πριν μια ωρα ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ "…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Woensdag 13 maart 2019