Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πέτρος Κόκκαλης: Παραιτήθηκε με μπηχτές για Μώραλη

Πέτρος Κόκκαλης: Παραιτήθηκε με μπηχτές για Μώραλη

Πέτρος Κόκκαλης

Ο άλλοτε «ισχυρός άνδρας» και του Ολυμπιακού, φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για να συμμετάσχει στις εκλογές.

Ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον συνδυασμό Πειραιά Νικητή και τον Γιάννη Μώραλη, ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο άλλοτε «ισχυρός άνδρας» και του Ολυμπιακού, φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για να συμμετάσχει στις εκλογές, γεγονός που ενόχλησε την πλευρά του δημάρχου Πειραιά και έφερε τελικά την παραίτηση του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κόκκαλη

«Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων.