Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παππάς: Χρηματοδότης της ΝΔ και διωκόμενος για 2 τόνους ηρωίνης ο Μαρινάκης

Παππάς: Χρηματοδότης της ΝΔ και διωκόμενος για 2 τόνους ηρωίνης ο Μαρινάκης

Παππάς

Και πρόσθεσε: «Γίνονται οι έρευνες, θα δούμε τα αποτελέσματα, νομίζω πως έχει αρχίσει και ο κόσμος να καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις μετακινήσεις από την γραμμή της σκευωρίας στη γραμμή της παραγραφής. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να μην χαθεί η μεγάλη εικόνα. Ότι δηλαδή εδώ έχουμε πολιτικές ευθύνες με κόστη που φορτώθηκαν στις πλάτες του ελληνικού λαού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real FM, για την υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας για την υπόθεση Πετσίτη ο Ν. Παππάς σχολίασε: «Πρωτοσέλιδα, κυρίως των εφημερίδων του κ. Μαρινάκη, χρηματοδότη της Νέα Δημοκρατίας, ο οποίος διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα, 2 τόνους ηρωίνης Noor 1 και έχει μπει στην πρωτοπορία να βοηθήσει ένα κόμμα που είναι ηθικά απαξιωμένο, που έχει στενούς συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη να καταδικάζονται για παιδεραστία, τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να παίρνει προσωπικά δάνεια για τον Κήρυκα Χανίων, να χρηματοδοτείται ο οικογενειακός προϋπολογισμός του μέσω της συζύγου του, με offshore που δεν τη δήλωσε στο πόθεν έσχες του.

Και έρχεται ο χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας για να δημιουργήσει τέτοιου είδους ζητήματα».

Και πρόσθεσε: «Γίνονται οι έρευνες, θα δούμε τα αποτελέσματα, νομίζω πως έχει αρχίσει και ο κόσμος να καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Δεν αρνείται κανείς πως η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί. Πρόκειται για μια υπόθεση συναλλαγών ιδιωτών, τις οποίες η ΝΔ, το κόμμα που έχει υπερασπιστεί παιδεραστές, προσπαθεί να δημιουργήσει ζητήματα».