Αρχική ΠΑΡΑΞΕΝΑ Κατήγγειλε βιασμό και κατέληξε να καταδικαστεί για… ομοφυλοφιλία!

Κατήγγειλε βιασμό και κατέληξε να καταδικαστεί για… ομοφυλοφιλία!

χειροπέδες

Σε ανατολικές χώρες όπως η Τυνησία, η ομοφυλοφιλία τιμωρείται! Αυτό συνέβη σε έναν νεαρό που αναζήτησε εραστή online και κατέληξε να υποστεί βιασμό.

Αυτό θα πει τραγική ειρωνεία! Άνδρας κατήγγειλε τον βιασμό του και κατέληξε να καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών για… ομοφυλοφιλία.

Η είδηση μας έρχεται από την Τυνησία και τα νέα έγιναν γνωστά από οργάνωση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην χώρα.

Το θύμα, ένας 26χρονος στην Τυνησία, είχε κλείσει ραντεβού με έναν άλλον άνδρα που γνώρισε μέσω του Facebook, ανέφερε η οργάνωση Shams. Η ομοφυλοφιλία είναι εκτός νόμου στην Τυνησία και οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είναι μια εναλλακτική λύση –συχνά όμως επικίνδυνη– για γνωριμίες.

Όταν έφτασε στο σημείο του ραντεβού, ο άτυχος νεαρός βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο άνδρες που τον βίασαν και τον λήστεψαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Πήγε τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τους δράστες.

Ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές στράφηκαν εναντίον του και του ασκήθηκε δίωξη και τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών για σοδομία και άλλων δύο μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά μια διαφωνία μετά τη σεξουαλική επαφή!

Παρ’ όλα αυτά όταν εντοπίστηκαν οι δύο άλλοι, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι μηνών για σοδομία, σε 1,5 μήνα για ληστεία και σε 15 ημέρες για βιαιοπραγία.