Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Παπαστράτος: Εταιρεία της χρονιάς για το 2018!

Παπαστράτος: Εταιρεία της χρονιάς για το 2018!

Παπαστράτος

Η εταιρεία Παπαστράτος, ήταν ο μεγάλος νικητής για το 2018, καθώς εξασφάλισε το 43% των ψήφων, κερδίζοντας έτσι επάξια την πρώτη θέση καθώς και τον τίτλο της εταιρείας της χρονιάς.

Η Παπαστράτος έκανε την μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα στον τομέα της καπνοβιομηχανίας αλλάζοντας την φιλοσοφία της εταιρείας ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται εντός Ελλάδος δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Ποιοι έπονται μετά την Παπαστράτος

Στη δεύτερη θέση, με σχετικά μικρή διαφορά βρέθηκε η νεοφυής επιχείρηση Blueground, η οποία και εξασφάλισε το 36% των ψήφων, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα νέων επιχειρήσεων που διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων.  Η Blueground θεωρείται ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της ενώ το 2018 κατάφερε να σηκώσει ακόμα 12 εκατ. δολάρια με στόχο να φτάσει να δραστηριοποιείται σε 50 πόλεις με 50.000 ακίνητα μέχρι το 2023.

Την τριάδα συμπληρώνει η Aegean Airlines, ένας ακόμα από τους ισχυρούς πρεσβευτές της ελληνικής επιχειρηματικότητας εντός και εκτός συνόρων.  Η Aegan στηρίζει σταθερά την βαριά βιομηχανία της χώρας ταξιδεύοντας στη χώρας μας εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και μας εξέπληξε το 2018 ανακοινώνοντας την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα. Η εταιρεία επένδυσε 3 δισ. ευρώ για την εξαγορά 42 αεροσκαφών σε βάθος 15ετίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που φέρνουν την Παπαστράτος στην κορυφή, είναι τα παρακάτω

Παπαστράτος