Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Eurobank: Εθελούσια μέχρι 160.000 ευρώ ανακοινώνεται σήμερα!

Eurobank: Εθελούσια μέχρι 160.000 ευρώ ανακοινώνεται σήμερα!

Eurobank εθελούσια
Φωτογραφία από: Twitter

Μια... αρκετά γενναιόδωρη εθελούσια αποχώρηση δίνει η Eurobank για να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα για εθελούσια αποχώρηση της Eurobank.

Η… γενναιόδωρη εθελούσια της Eurobank

Πηγές της τράπεζας αναφέρουν ότι ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος προβλέπει «πακέτο» αποδοχών έως 160.000 ευρώ και στοχεύει στις κεντρικές υπηρεσίες και τα καταστήματα της περιφέρειας.

Ιδιαίτερα δελεαστικά κίνητρα προσφέρει η τράπεζα στους εργαζόμενους άνω 55 ετών, για τους οποίους η αποζημίωση θα αγγίξει έως και τα 250.000 ευρώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, οι συγκεκριμένες παροχές είναι πολύ μεγαλύτερες από το «mainstream» πακέτο και είναι σαφές ότι η τράπεζα στοχεύει σε… μείωση του μέσου όρου ηλικίας των εργαζομένων της.

Ανάσα! Ξεφορτώνονται την ειδική εισφορά αλληλεγγύης όσοι πήραν αναδρομικά τον Δεκέμβριο!

Πάντως, το φετινό πρόγραμμα, όπως και το προηγούμενο, αναμένεται να εξαιρεί συγκεκριμένες διευθύνσεις με μεγάλες ανάγκες, όπως το ΙΤ.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί κάτι που έχει την δική του, ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά στις πρακτικές των τραπεζών στην χώρα μας. Κι αυτό είναι το ότι η Eurobank είναι η μόνη τράπεζα που δεν στοχεύει σε περαιτέρω συρρίκνωση του δικτύου της για φέτος, καθώς έχει προχωρήσει σε δραστική εξορθολογισμό των λειτουργικών της δαπανών τα προηγούμενα χρόνια. Το 2018 έκλεισαν 46 καταστήματα του δικτύου της και αποχώρησαν 421 εργαζόμενοι μέσω του προηγούμενου προγράμματος εθελούσιας εξόδου.