Αρχική LIFESTYLE Τηλεθέαση: «Σαρωτικός» Κανάκης – «Τρέχει»… με χίλια και το βινύλιο!

Τηλεθέαση: «Σαρωτικός» Κανάκης – «Τρέχει»… με χίλια και το βινύλιο!

τηλεθέαση

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε... διπλή είσοδο στο τηλεοπτικό τοπίο αυτή την εβδομάδα και το τοπίο με την τηλεθέαση έχει αλλάξει!

Ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε διπλά αυτή την εβδομάδα στις οθόνες μας, για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η τηλεθέαση παίρνει… φωτιά.

Μετά την πρεμιέρα του διαχρονικά επιτυχημένου Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τρίτης χαμήλωσαν τα φώτα και το Βινύλιο άρχισε να παίρνει στροφές και μάλιστα, οι στροφές αυτές ήταν πολύ πιο γρήγορες απ’ ό,τι στην προηγούμενη σεζόν.

Το Βινύλιο και η υψηλή τηλεθέαση

Με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο και… έκπληξη – Πάολα, ο Αντώνης Κανάκης αιφνιδίασε ευχάριστα το μεταμεσονύκτιο τηλεοπτικό κοινό και το Βινύλιο έπαιξε στις 16,8 «στροφές» στο γενικό και στις 17,5 στο δυναμικό κοινό. Στις γυναίκες ηλικίας 18-24 η εκπομπή έφτασε στο 32,5, ενώ σημείωσε τηλεθέαση 23,5 στις γυναίκες 25-44. Τα παραπάνω ποσοστά είναι σαφώς πολύ υψηλότερα από αυτά που κατέγραφαν πέρυσι οι μετρητές της Nielsen για την εκπομπή, η οποία, μάλιστα, ανέβασε τα ποσοστά που «κληρονόμησε» από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Άναυδος ο Σαββόπουλος από την έκπληξη του Κανάκη! (vid)

Μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης έκανε το «χτύπημά» της και η Ελεονώρα Μελέτη. Η late night εκπομπή του Alpha έπαιξε ακριβώς απέναντι από αυτή του ΣΚΑΪ και συγκέντρωσε το 16,7 των τηλεθεατών στο σύνολο και το 13,6 στις ηλικίες 18-54.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων