Αρχική LIFESTYLE Survivor: Ο Acun Ilicali… απασφάλισε! Ο νέος κανόνας που αλλάζει τα δεδομένα...

Survivor: Ο Acun Ilicali… απασφάλισε! Ο νέος κανόνας που αλλάζει τα δεδομένα στο παιχνίδι! (vid)

Survivor

Και κάπως έτσι όλα... αλλάζουν στο Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Τούρκος καναλάρχης...

Έναν νέο κανόνα στο Survivor ανακοίνωσε ο Acun Ilicali στο τέλος του χθεσινού συμβουλίου. Όπως ενημέρωσε ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, οι ομάδες δεν θα μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία, προκειμένου να διατηρηθεί μια ισορροπία.

Δηλαδή, για παράδειγμα, μια ομάδα των δέκα ατόμων δεν θα μπορεί να έχει εφτά άντρες και τρεις γυναίκες. Θα πρέπει να έχει έξι άντρες και τέσσερις γυναίκες, όπως φυσικά και το αντίστροφο. Αυτός είναι ένας κανόνας που θα τηρείται από εδώ και στο εξής στις ψηφοφορίες.

YFSF: Το πήρε… κι έφυγε η Εύα Τσάχρα ως Μαρία Κάλλας! (vid)

«Παιδιά, φέτος στο Survivor έχουμε έναν καινούργιο κανόνα και πρέπει να σας τον εξηγήσω. Για να μην χαλάσουμε την ισορροπία της ομάδας, ο κανόνας είναι ότι οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία. Στην ψηφοφορία θα τηρούμε αυτόν τον κανόνα. Έτσι, δεν χαλάμε την ισορροπία των ομάδων. Σας το λέω για να το γνωρίζετε», ανακοίνωσε ο Acun Ilicali.

Δείτε τι αλλάζει στο φετινό Survivor