Αρχική LIFESTYLE Masterchef: Η διαδικασία που φέρνει την απόλυτη ανατροπή στο παιχνίδι

Masterchef: Η διαδικασία που φέρνει την απόλυτη ανατροπή στο παιχνίδι

MasterChef

Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για φαβορί στο Masterchef. Τι συμβαίνει όμως τελικά και ποια διαδικασία πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα;

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη τους στο People. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τελικά, υπάρχει φαβορί ή ο κάθε διαγωνιζόμενος σας εκπλήσσει σε κάθε δοκιμασία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέχεια ανατροπές;

Σωτήρης Κοντιζάς: Υπάρχουν πρόσωπα που μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον από τις οντισιόν, κάτι που μας είχε συμβεί και πέρσι με τον Γιώργο Φασιλή. Το μάτι μας κόβει και έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει το MasterChef.

Πάνος Ιωαννίδης: Εξαρχής κάναμε μια επιλογή με κάποιους παίκτες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Με βάση, όμως, τη ροή του παιχνιδιού, βλέπουμε ότι πολλά πράγματα ανατρέπονται ή δεν είναι έτσι όπως τα είχαμε δει.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί.

Σωτήρης Κοντιζάς: Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε.