Αρχική LIFESTYLE Masterchef: Αποχώρησε μεγάλο φαβορί από το παιχνίδι (vid)

Masterchef: Αποχώρησε μεγάλο φαβορί από το παιχνίδι (vid)

MasterChef

Η αποχώρηση ενός από τους πιο δυνατού παίκτες του Masterchef είναι γεγονός! Έκπληκτοι κριτές αλλά και συμπαίκτες από το τελικό αποτέλεσμα.

Το Masterchef εξελίσσεται και μία ακόμη αποχώρηση έλαβε χώρα χθες βράδυ στο παιχνίδι. Ωστόσο η αποχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη φαίνεται πως προβλημάτισε έντονα τους συμπαίκτες του.

Ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν οι δυο παίκτες, που διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους. Στο τέλος της διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας κλήθηκαν να αντιγράψουν στο πιάτο του σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου, οι κριτές και ο guest chef έκριναν ότι αυτός που πρέπει να φύγει είναι ο Αλέξανδρος!

Το πιάτο του συγκέντρωσε πολύ χαμηλή βαθμολογία και πήρε κακή κριτική. Το γεγονός αυτό προβλημάτισε και εξέπληξε κριτές και παίκτες, καθώς ο Άλεξ ήταν από τα φαβορί του διαγωνισμού.

Μάλιστα, ο μέντοράς του, Πάνος Ιωαννίδης ,φεύγοντας του είπε «Θεωρούμε ότι φεύγεις πολύ νωρίς, πιστεύω ότι θα έχεις μια λαμπρή πορεία», ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς πρόσθεσε «χάνει και το MasterChef από την αποχώρησή σου».

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος ζήτησε συγγνώμη για το πιάτο που παρουσίασε, ενώ την ίδια στιγμή στο σπίτι, παρά τον ενθουσιασμό των παικτών για την επιστροφή της Σπυριδούλας, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το πώς ένας τόσο καλός παίκτης έβγαλε τόσο κακό πιάτο και ο προβληματισμός ήταν εμφανής.