Αρχική LIFESTYLE Madonna: Εμφάνιση… για γέλια στην Eurovision! (vid)

Madonna: Εμφάνιση… για γέλια στην Eurovision! (vid)

Madonna

Θα μπορούσε να βγει... amber alert για την βασίλισσα της ποπ, αφού η Madonna που όλοι ξέρουμε δεν εμφανίστηκε ποτέ στην σκηνή της Eurovision!

Το κάλυμμα στο ένα μάτι που την έκανε να μοιάζει με πειρατή ήταν μια… κακή αρχή! Η Madonna βέβαια είχε λόγο που το φόρεσε. Είχε πάνω του το γράμμα X από το άλμπουμ της που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου με τον τίτλο Madame Χ. Η ουσία είναι ότι η Μαντόνα έκανε αίσθηση στη Eurovision. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Με την εμφάνισή της στην Eurovision, την οποία κατέκτησε φέτος η Ολλανδία, να σχολιάζεται καυστικά στο twitter, η Μαντόνα εμφανίστηκε πρώτα μπροστά από την… Τάμτα και το τραπέζι της Κύπρου, μίλησε για το πόσο χαρούμενη είναι που βρέθηκε στο Ισραήλ και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Πολλοί θα ήθελαν, σε εκείνο το σημείο, να είναι στη θέση της Τάμτα που είχε μπροστά της τη Μαντόνα και θα μπορούσε να την… ακουμπήσει.

Με τα μαλλιά της πλεγμένα κοτσίδες, η «βασίλισσα» της ποπ τραγούδησε πρώτα το θρυλικό Like A Prayer, ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια και έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Μόνο που ακόμα και σε αυτό, τίποτα δεν θύμιζε τη Madonna που όλοι ξέρουν. Μέχρι και φάλτσα έκανε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο…

Η… άγνωστη Madonna

Ανεβασμένη στην κορυφή μιας σκάλας και με το μπαλέτο της δεξιά και αριστερά, σε κόκκινο φόντο, η Μαντόνα τραγούδησε ένα από τα τραγούδια που την έκαναν αυτό που είναι και στη συνέχεια, αφού της έβγαλαν τον μανδύα, έμεινε να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πειρατή και… την Άρια Σταρκ από το Game Of Thrones.

Και αφού τραγούδησε σε παγκόσμια πρώτη το τραγούδι Future, που θα βρίσκεται στο άλμπουμ Madame X, η Μαντόνα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στη Eurovision… Μια εμφάνιση που μάλλον όσοι τη λάτρεψαν, θέλουν να ξεχάσουν. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δείτε την εμφάνισή της Madonna