Αρχική LIFESTYLE Ήττα για Τατιάνα Στεφανίδου και ΣΚΑΪ!

Ήττα για Τατιάνα Στεφανίδου και ΣΚΑΪ!

Τατιάνα Στεφανίδου
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα πράγματα για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον ΣΚΑΪ δεν πάνε... ακριβώς καλά.

Το κανάλι του ΣΚΑΪ διανύει μία από τις χειρότερες… αν όχι τη χειρότερη χρονιά του. Καμία ζώνη (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν φαίνεται να αποφέρει στο Φάληρο τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, ενώ συχνά φλερτάρει με τις τελευταίες θέσεις των πινάκων. Θύμα αυτής της «μάστιγας», πέφτει αρκετές φορές και η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή «Μαζί σου».

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η… βασίλισσα «Ελένη»!

Κάτι ανάλογο συνέβη και χθες στην έμπειρη παρουσιάστρια. Η μεσημεριανή ζώνη έχει εξελιχθεί σε «μάχη κολοσσών», καθώς αναμετρούνται τρία πολύπειρα και δημοφιλή πρόσωπα. Η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star. Η αξία της Ελένης είναι αδιαμφισβήτητη και καταφέρνει να διατηρεί επάξια τον τίτλο της ως «βασίλισσα». Μάλιστα, χθες, τερμάτισε πρώτη, σημειώνοντας 19,7 στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω της για αρκετές μονάδες τις δύο συναδέλφισσες.

«Ρουκέτα»! Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον Ant1!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, δεν κατάφερε να κατακτήσει ούτε τη δεύτερη θέση, την οποία κατέλαβε το κανάλι της Κηφισιάς με 15,2. Ο ΣΚΑΪ έμεινε στην τρίτη θέση σημειώνοντας 12,6. Καθόλου καλό δεν κρίνεται αυτό το νούμερο, ειδικά αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για το δυναμικό κοινό, που είναι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους ιθύνοντες των καναλιών, καθώς αποφέρει και τα περισσότερα διαφημιστικά έσοδα. Και διαφημιστικά έσοδα σημαίνουν και την επιβίωση των σταθμών.

Σημειώνεται, όμως, πως η παρουσιάστρια του Φαλήρου, δεν έχει μάθει να παραδίδει εύκολα τα όπλα και πολλοί αναμένουν την αντεπίθεσή της.