Αρχική LIFESTYLE Ηλίας Γκότσης: Χώρισε ο νικητής του Survivor

Ηλίας Γκότσης: Χώρισε ο νικητής του Survivor


Χωρισμός βόμβα για το νικητή του Survivor 2! Ο Ηλίας Γκότσης και η αγαπημένη του Χριστίνα φαίνεται πως διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση των δυνατών σχέσεων. Κάτι τέτοιο συνέβη με τον Ηλία Γκότση, ο οποίος λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor 2 και τη μεγάλη του νίκη, χώρισε με την αγαπημένη του Χριστίνα!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!». Συγκεκριμένα δήλωσε ελεύθερος και ωραίος, αποκαλύπτοντας πως η τρυφερή σχέση του, που είχε ταξιδέψει ως τον Άγιο Δομίνικο για χάρη του, έλαβε τέλος.

Η συγκεκριμένη είδηση ξάφνιασε σίγουρα πολλούς, καθώς μιλάμε για έναν «χωρισμό-βόμβα» στην εγχώρια showbiz. Καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ηλίας Γκότσης μιλούσε πάντα με λόγια αγάπης για την καλή του, ενώ και η συνάντησή τους στον Άγιο Δομίνικο είχε δείξει πως πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι.

Όπως φαίνεται οι υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν μετά το παιχνίδι, φαίνεται πως έφεραν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και οδήγησαν στο χωρισμό.