Αρχική LIFESTYLE Game of Thrones Spoiler: Τι ετοιμάζει ο Τζον Σνόου

Game of Thrones Spoiler: Τι ετοιμάζει ο Τζον Σνόου

Gameofthrones

Πάνω που ο Μπραν προτείνει το μοναδικό σχέδιο που έχουν οι ζωντανοί, ο Τζον Σνόου έρχεται να το ακυρώσει με την ιδέα του για τον Night King.

Όσες φορές έχουν εξελιχθεί καλά τα πράγματα στο Game of Thrones, αυτό έχει γίνει επειδή δεν υπάρχει κανένα πλάνο και πάνε στα τυφλά.

Στην πορεία αναλύουν τι συμβαίνει γύρω τους και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη με τους White Walkers, ο Τζον Σνόου δίνει προοίμιο καταστροφής.

Στο 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones έχουμε την ηρεμία πριν τον όλεθρο. Η μεριά των ανθρώπων περνά τις τελευταίες χαρούμενες στιγμές της λίγο πριν αρχίσει ο πόλεμος με τους νεκρούς. Η μεγαλύτερη μάχη που έχουμε δει ποτέ σε τηλεόραση και σινεμά. Όπως είναι λογικό οι στρατηγοί και οι βασιλείς έχουν μαζευτεί για να καταστρώσουν το πλάνο τους.

Στο δεύτερο επεισόδιο εμφανίζονται στο Γουίντερφελ ο Τόρμουντ με τον Έντισον, τον Μπέρικ και τη συντροφιά τους. Όλοι τους είχαν βρεθεί πάνω στο Τείχος του Βορρά στο τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου, λίγο πριν το διαλύσει ο Night King με τον δράκο του, τον Βισέριον. Στο πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν τους είχαμε δει να βρίσκουν τον Νεντ Άμπερ νεκρό από τους Walkers και να λένε ότι πλησιάζουν προς το Γουίντερφελ.

Αυτό γίνεται πράξη στο τελευταίο επεισόδιο. Ευτυχώς όμως ο Τόρμουντ και οι άλλοι βρίσκουν παράκαμψη και προπορεύονται αν και ήρθαν από πιο πίσω. Ενημερώνουν τον Τζον Σνόου και συγκαλείται άμεσα συνάντηση για να δουν πως θα κινηθούν. Κι εκεί που κανείς δεν έχει ουσιαστικό σχέδιο, ρίχνει την ιδέα ο Μπραν. «Είμαι το Γεράκι με τα Τρία Μάτια, εμένα κυνηγάει να σκοτώσει, ξέρει που βρίσκομαι πάντα, έχω το σημάδι του, θα με χρησιμοποιήσετε ως δόλωμα».

Κανονικά εκεί κάποιος θα έπρεπε να γυρίσει να του πει «αφού ξέρει πάντα που είσαι και θέλει να σε σκοτώσει, τι κάνεις εδώ; να σε στείλουμε αλλού». Αλλά ας το παρακάμψουμε. Πρώτος παρεμβαίνει ο Θίον και λέει ότι θα βρίσκεται με τους Σιδηρογέννητους κοντά του για να τον προστατεύει. Προφανώς και παίζει 1.05 απόδοση να πεθάνει πρώτος απ΄όλους ο Θίον.

Στη συνέχεια ο Τζον Σνόου προτείνει να είναι κρυμμένοι κάπου κοντά οι δράκοι της Καλίσι για να του ρίξουν όση φωτιά διαθέτουν του Night King. Κι αυτό είναι εξίσου αποτυχημένο πλάνο. Γιατί οι wights μπορεί να διαλύονται από τη φωτιά, αλλά οι White Walkers και δη ο Night King δεν λιώνουν ούτε κατ΄ελάχιστο από αυτή.

Ακόμα κι αν είναι φωτιά δράκου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ισχυρό σοκ πολύ γρήγορα στο επόμενο επεισόδιο που είναι αυτό της μάχης.