Αρχική LIFESTYLE Διαζύγιο «βόμβα» στη shozbiz – Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι

Διαζύγιο «βόμβα» στη shozbiz – Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι

Χρηστίδου

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της show biz.

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz.

Πρόκειται για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη που ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από εννέα χρόνια, μέσω Instagram, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.

Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή.»

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τα οποία είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Δείτε την ανάρτηση της Χρηστίδου: