Αρχική ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Καταγγελία – σοκ! Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου μαθητή από συμμαθητές του

Καταγγελία – σοκ! Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου μαθητή από συμμαθητές του


Μία καταγγελία φρίκη έρχεται από το Ζωγράφου. Ένας 12χρονος μαθητής γυμνασίου δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του!

Γονείς 12χρονου μαθητή σε γυμνάσιο του Ζωγράφουν καταγγέλλουν τη σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους, από δυο συνομήλικα παιδιά.

Η εν λόγω καταγγελία παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 της Δευτέρας, με την μητέρα του παιδιού να καταγγέλλει, εκτός της σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού της, ότι δύο συνομήλικα παιδιά μέσα στο ίδιο σχολείο στην περιοχή του Ζωγράφου, αλλά βιντεοσκόπησαν την πράξη τους και έδειχναν το βίντεο στους άλλους μαθητές.

Σύμφωνα με την μητέρα του παιδιού, ο 12χρονος έκανε εμετούς και οι γονείς του έμαθαν ότι κάτι συνέβαινε από τις φήμες που είχε ακούσει ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

Τότε το παιδί, τους αποκάλυψε όχι μόνο τι του είχε συμβεί, άλλα ότι είχε μιλήσει γι’ αυτό στο Διευθυντή του Γυμνασίου καθώς και σε έναν ακόμη καθηγητή!

Οι γονείς όπως είναι φυσικό κατηγορούν τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος.

Αμέσως απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο, κατήγγειλαν την κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.