Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ για τον θάνατο της 18χρονης Ευαγγελίας Πετροχείλου

Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ για τον θάνατο της 18χρονης Ευαγγελίας Πετροχείλου

Πετρόχειλου

Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ από τον θάνατο της 18χρονης Ευαγγελίας Πετροχείλου. Η νεαρή έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

Η 18χρονη Ευαγγελία Πετροχείλου έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Η Εύα -όπως ήταν γνωστή- αγωνίζονταν στον Τελαμώνα και βρήκε το θάνατο σε τροχαίο στη Σαλαμίνα.

Η Σαλαμίνα έχει βυθιστεί και το ελληνικό βόλεϊ με το χαμό της σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε δρόμο του νησιού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος και είχε αναπτύξει ταχύτητα ανατράπηκε χτύπησε σε δέντρο και κόπηκε στα δύο. Η Εύα ήταν στην θέση του συνοδηγού και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Στην είδηση του θανάτου της τα ρολόγια… σταμάτησαν στο νησί αλλά και στον ιστορικό σύλλογο.

«Ηταν ένας άγγελος»

«Ο θρήνος, η οδύνη, ο πόνος είναι λέξεις που δε μπορούν να περιγράψουν αυτό που βιώνουμε όσοι γνωρίζαμε την Εύα. Ολο το νησί είναι σε κατάσταση σοκ. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια όπως μπορούμε. Δεν πιστεύουμε πως δεν θα ξαναδούμε την Εύα. Νιώθουμε ένα μεγάλο κενό που δεν θα αναπληρωθεί ποτέ. Ηταν ένας άγγελος μεταφορικά και κυριολεκτικά», δήλωσε στο ethnos.gr η έφορος του Τελεμώνα Ελευθερία Λογοθέτη και συνεχίζει:

«Η Εύα ήρθε στον σύλλογο στα 7 της χρόνια, όταν πήγαινε Ε΄Δημοτικού. Μεγάλωσε μαζί μας, με τα παιδιά του συλλόγου, ήταν ένα από τα παιδιά μας. Αγαπούσε τον αθλητισμό και το βόλεϊ, ήταν η αρχηγός μέσα στους αγώνες, πολύ δυναμική και επίσης πολύ καλή μαθήτρια. Ετοιμάζονταν να δώσει εξετάσεις στις Πανελλήνιες. Είχε όνειρα, πάντα ήταν αισιόδοξη και δεκτική. Στον σύλλογο, στο σχολείο η ζωή έχει σταματήσει. Δε μπορούμε να ξεπεράσουμε την απώλεια της. Εδώ και τρεις μέρες δε μπορούμε να λειτουργήσουμε. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως δεν θα την ξαναδούμε».