Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΙ: «Ευχαριστώ για την απόλυση» λέει πασίγνωστη δημοσιογράφος!

ΣΚΑΙ: «Ευχαριστώ για την απόλυση» λέει πασίγνωστη δημοσιογράφος!

ΣΚΑΙ

Οι μαζικές απολύσεις στον ΣΚΑΙ -12 δημοσιογράφοι... μαζεμένοι- έχουν προκαλέσει αντιδράσεις αλλά και 48ωρη απεργία.

Για πογκρόμ απολύσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έκανε εξαρχής λόγο η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών, στο άκουσμα της είδησης πως 12 δημοσιογράφοι του σταθμού απολύθηκαν χθες, Παρασκευή 11.01.2019.

«Μέχρι στιγμής έχουν, ήδη, απολυθεί δώδεκα συνάδελφοι, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των απολύσεων θα αυξηθεί», επεσήμανε η ΕΣΗΕΑ. «Οι απολύσεις έγιναν στο πλαίσιο δήθεν αναδιοργάνωσης του προγράμματος του σταθμού, όμως, είναι αδικαιολόγητες, παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές», προσέθετε το συνδικαλιστικό Όργανο των δημοσιογράφων, ενώ κηρύχθηκε 48ωρη απεργία.

ΣΚΑΙ: Η ανάρτηση της Σοφίας Τσίπα

Μεταξύ των 12 απολυμένων δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ είναι και η Σοφία Τσίπα, η οποία με μία ανάρτησή της λέει «αντίο».

Μια ανάρτηση που, πάντως, προκάλεσε αίσθηση. Κι αυτό τόσο για την αισιοδοξία της Σοφίας Τσίπα, όσο και για το… ευχαριστώ (!) στον ΣΚΑΙ για την απόλυση!

Χαρακτηριστικά η Σοφία Τσίπα αναφέρει στο τέλος της ανάρτησής της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σκάι για όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη και για αυτό…το σημερινό «pushάρισμα» που δυσκολευόμουν από μόνη μου να τολμήσω.. Οι μέρες που έρχονται είμαι σίγουρη πως θα είναι καλύτερες…».

ΣΚΑΙ

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση