Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ρόδος: Η πτήση του τρόμου! Ο πιλότος «πάγωσε» τους επιβάτες

Ρόδος: Η πτήση του τρόμου! Ο πιλότος «πάγωσε» τους επιβάτες

πτήση

Αυτή την πτήση δεν θα την ξεχάσουν ποτέ!

Μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, υπέστησαν χθες (12-03-2019) 180 περίπoυ επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς Ρόδο. Μόλις το Airbus της Aegean έφτασε πάνω από το νησί της Ρόδου και ετοιμαζόταν να τροχοδρομήσει, ο κυβερνήτης ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν ελάχιστα μέτρα από τον διάδρομο, ματαίωσε την προσγείωση του αεροσκάφους δίνοντας ισχύ στους κινητήρες, έτσι ώστε να σηκωθεί και πάλι ψηλά για να συνεχιστεί η πτήση.

Αμέσως το πλήρωμα του αεροσκάφους καθησύχασε τους επιβάτες λέγοντάς τους ότι επρόκειτο για μια συνηθισμένη διαδικασία εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα.

Σε ελάχιστα λεπτά ο κυβερνήτης ενημέρωσε τους επιβάτες ότι οι καιρικές συνθήκες της Ρόδου, τον ανάγκασαν να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση και να επιστρέψει έτσι το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο των Αθηνών.

Καταδρομέας από την Κρήτη πέφτει με αλεξίπτωτο τραγουδώντας «Μακεδονία ξακουστή»! (vid)

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία για να διανυκτερεύσουν με μέριμνα της εταιρείας μετά την πτήση.

Το ταξίδι που έζησαν ωστόσο είναι σίγουρο πως θα το θυμούνται για πάντα. Στις επόμενες φωτογραφίες που δημοσιεύει η rodiaki.gr, βλέπουμε εικόνες που τραβήχτηκαν μέσα στην καμπίνα των επιβατών.

Οι εικόνες είναι βέβαια «μικρές» για να περιγράψουν το τι έζησαν οι επιβάτες…

Οι εικόνες μέσα από την πτήση