Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης! (vid)

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης! (vid)

Θεόφιλος Σεχίδης

Πέθανε το πρωί της Τρίτης (12.02.2019) στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο αποκαλούμενος και «σφαγέας» της Θάσου.

Το καλοκαίρι του 1996 είχε δολοφονήσει πέντε μέλη της οικογένειάς του, κάποια από τα θύματά του τα είχε αποκεφαλίσει και κρατούσε μέρη από τα πτώματά τους στο ψυγείο του σπιτιού του.

Πώς πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του Θεόφιλου Σεχίδη αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Φέρεται να πέθανε την ώρα που τον έκαναν μπάνιο οι συγκρατούμενοί του. Κι αυτό καθώς δεν μπορούσε να κάνει μόνος του αφού το τελευταίο διάστημα είχε πάρει πολλά κιλά και κάπνιζε πολύ…

Ο Θεόφιλος Σεχίδης και η σοκαριστική ιστορία

Ο Σεχίδης συνελήφθη στις 8 Αυγούστου του 1996. Κι αυτό διότι δολοφόνησε και στη συνέχεια τεμάχισε μέλη της οικογένειάς του. Πιο συγκεκριμένα τον πατέρα, τη μητέρα, τον θείο του, την αδερφή του και τη γιαγιά του). Φέρεται να πίστευε ότι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να τον σκοτώσουν.

Το 2017 και μετά από 21 χρόνια εγκλεισμού του είχε υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης με βάση το νόμο Παρασκευόπουλου, η οποία όμως είχε απορριφθεί.

Τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με το πόσο ήρεμος έδειχνε μετά τα εγκλήματά του, είχε παχύνει υπερβολικά, λένε πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού. Επίσης κάπνιζε μανιωδώς και προαυλιζόταν ελάχιστα. Με αποτέλεσμα οι γιατροί της ψυχιατρικής πτέρυγας να ελέγχουν συχνά την κατάστασή του.

Η ψυχρότητά του, τόσο κατά την διάρκεια τέλεσης του πενταπολού φονικού, όσο και κατά την αναπαράσταση, είχε σοκάρει ακόμα και τους αστυνομικούς. Αφού αποκεφάλισε πατέρα, μητέρα, αδερφή, γιαγιά και θείο, τους τεμάχισε ακούγοντας Τσαϊκόφσκι και έβαλε τους εγκεφάλους τους στο ψυγείο για να τους μελετήσει.

«Δύο-τρεις εγκεφάλους τους έβγαλα και τους έβαλα στο ψυγείο. Είχα κάποιες ψυχιατρικές και ιατρικές γνώσεις και ήθελα να εξετάσω την ανατομία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό είναι όλο. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, καλά έκανα. Το ένα κεφάλι ήδη είχε σπάσει, τα μυαλά είχαν βγει, οπότε γιατί να μην τα βάλω στο ψυγείο;», είχε πει τότε στους εμβρόντητους αστυνομικούς.

Θεόφιλος Σεχίδης: «Τους πρόλαβα»!

Δείτε το παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στο τοπικό κανάλι ΕΝΑ της Καβάλας το 2017, με αφορμή την αίτηση αποφυλάκισης του Σεχίδη. Περιλαμβάνει δηλώσεις του στον Τύπο ότι σκότωσε την οικογένειά του γιατί «είχαν σχέδιο» να τον σκοτώσουν αυτοί, λέει και συμπληρώνει: «Τους πρόλαβα».