Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤ: Εικόνες ντροπής μέσα από τον φλεγόμενο θάλαμο στο νοσοκομείο

ΚΑΤ: Εικόνες ντροπής μέσα από τον φλεγόμενο θάλαμο στο νοσοκομείο

ΚΑΤ

Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για έλλειψη μέτρων πυροπροστασίας στο ΚΑΤ όπως και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας.

Απίστευτες εικόνες και ένα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ για το περίεργο περιστατικό με τη φωτιά μέσα σε θάλαμο του ΚΑΤ όπου ξεψύχησε ένας ασθενής.

Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για έλλειψη μέτρων πυροπροστασίας στο ΚΑΤ όπως και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας τονίζοντας ότι πιστοποιητικό πυρασφάλειας διαθέτουν μόνο 10 νοσοκομεία της χώρας και όχι για όλα τα κτίρια.

Όπως αναφέρουν: «Επισκεφθήκαμε σήμερα το Νοσοκομείο ΚΑΤ, στο οποίο το Σάββατο το πρωί στο τμήμα Λοιμώξεων στον 4ο όροφο του Νοσοκομείου σε θάλαμο προκλήθηκε πυρκαγιά και απανθρακώθηκε ο ασθενής που νοσηλευόταν.

ΚΑΤ

Ο ασθενής νοσηλευόταν ένα εικοσαήμερο και είχε υποβληθεί πριν από μία εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση, καθ’ ότι έφερε πολλαπλά τραύματα από άγριο ξυλοδαρμό που είχε υποστεί.

ΚΑΤ

Ήταν τοξικομανής και εμφάνιζε έντονα ψυχιατρικά προβλήματα. Γι’ αυτό και με ιατρική εντολή περιοριζόταν τα χέρια με ελαστικούς επιδέσμους για να μην βγάζει τον ορό του που είχε τοποθετηθεί σε κεντρική φλέβα».

ΚΑΤ

Κάνουν λόγο για περίεργα αίτια της πυρκαγιάς τα οποία διερευνώνται από την πυροσβεστική και την αστυνομία καθ’ ότι λίγα λεπτά πριν στο θάλαμό του βρισκόταν η βοηθός θαλάμου και τον τάιζε χωρίς να υποπέσει στην αντίληψή της κάτι. Αρκετά εύφλεκτα αντικείμενα που βρισκόταν στο δωμάτιο του ήταν άθικτα.