Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο!

Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο!

καιρός

Ο... κακός μας ο καιρός! Πού υπάρχουν προβλήματα στα λιμάνια.

Ο καιρός έχει… αγριέψει για τα καλά και τα προβλήματα είναι πολλά. Οι άνεμοι στα πελάγη φτάνουν έως τα 9 μποφόρ και μοιραία δημιουργούνται προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου.

Καιρός – Πού έχει απαγορευτικό

Από τα ξημερώματα υπάρχουν πολλά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Αν και για την ώρα οι άνεμοι έντασης κατά τόπους έως και 9 μποφόρ δεν έχουν φέρει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Άνοιξε η  γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας. Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι. Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου και στο λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι ακόμη οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Καβάλα-Λιμένας Θάσου, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό θα είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.