Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Δίπλωμα οδήγησης: Απίστευτες αποκαλύψεις για το παράνομο κύκλωμα

Δίπλωμα οδήγησης: Απίστευτες αποκαλύψεις για το παράνομο κύκλωμα

Δίπλωμα οδήγησης

Πλήρωνες, έπαιρνες δίπλωμα οδήγησης και σου παραδινόταν σπίτι σου! Απίστευτες αποκαλύψεις για το κύκλωμα που έχει προκαλέσει αίσθηση.

Το κύκλωμα για το δίπλωμα οδήγησης που ερχόταν έναντι χρηματικού αντιτίμου σπίτι έχει προκαλέσει αίσθηση.

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε έπειτα από ενδελεχείς έρευνες που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, οι “Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. δηλαδή, συλλαμβάνοντας διευθυντή παραρτήματος της Περιφέρειας Αττικής (Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών), 6 υπαλλήλους της ίδιας Υπηρεσίας, αλλά και δυο ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στο κύκλωμα.

Δίπλωμα οδήγησης: Η αστυνομία ξήλωσε κύκλωμα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου, οι έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, το κύκλωμα είχε εκδώσει δεκάδες άδειες οδήγησης για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ακόμα και επαγγελματικά, χωρίς ποτέ ο εξεταζόμενος να εμφανιστεί στις εξετάσεις, είτε στα σήματα, είτε στην οδήγηση.

Ο πελάτης πλήρωνε ένα ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ και το δίπλωμα του έρχονταν απευθείας στο σπίτι! Χωρίς μαθήματα οδήγησης, σήματα, ή να οδηγήσει με εξεταστές!

Δεν είναι μετά να απορείς για τα εκατοντάδες τροχαία κάθε χρόνο στους δρόμους της χώρας μας.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι “Αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψαν συνολικά 80.000 ευρώ σε μετρητά, μέσα σε κρύπτες και συγκεκριμένα τις 12.000 ευρώ τις ανακάλυψαν σε ειδική κρύπτη στο γραφείο του διευθυντή σχολής οδηγών. Τα υπόλοιπα χρήματα ανακαλύφθηκαν σε σπίτια και σχολές οδηγών των ανθρώπων που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την συμμετοχή τους στην “φάμπρικα” έκδοσης “μαϊμού” διπλωμάτων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι κατηγορούμενοι ήταν γενναιόδωροι σε όσους πλήρωναν το… διχίλιαρο, δίνοντάς τους μαζί με το δίπλωμα του αυτοκινήτου και δίπλωμα μοτοσυκλέτας και ας μην ήξεραν να κάνουν ούτε πετάλι σε ποδήλατο!