Αρχική ΔΙΕΘΝΗ Νετανιάχου: «Θα ισοπεδώσουμε το Ιράν»

Νετανιάχου: «Θα ισοπεδώσουμε το Ιράν»

Μπενιαμίν Νετανιάχου

Έτοιμο για πόλεμο φαίνεται πως είναι το Ισραήλ σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, απειλεί ευθέως με πόλεμο το Ιράν! Σήμερα δήλωσε πως η επέτειος της ιρανικής επανάστασης θα είναι «η τελευταία» για την Τεχεράνη αν η Ισλαμική Δημοκρατία κάνει πράξη τις απειλές που εξαπέλυσε την Δευτέρα (11/2).

Η επίθεση έγινε από ανώτερο διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης και ανέφερε πως το Ιράν θα ισοπεδώσει πόλεις στο Ισραήλ, αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στην Ισλαμική Δημοκρατία. Με αφορμή αυτό, ο Ντενιάχου δήλωσε ουσιαστικά έτοιμος για πόλεμο!

Νωρίτερα σήμερα, ο Γιαντολάχ Ζαβανί, υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης αρμόδιος για πολιτικές υποθέσεις, προειδοποίησε σε συγκέντρωση για τον εορτασμό της 40ης επετείου της Ισλαμικής Επανάστασης ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το θάρρος να ρίξουν ούτε μια σφαίρα εναντίον μας παρά τον αμυντικό και στρατιωτικό εξοπλισμό τους. Όμως, αν μας επιτεθούν, θα ισοπεδώσουμε το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα».

«Δεν αγνοώ τις απειλές του ιρανικού καθεστώτος, αλλά ούτε εκφοβίζομαι από αυτές. Αν αυτό το καθεστώς κάνει το φρικτό λάθος επιχειρώντας να καταστρέψει το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα, δεν θα πετύχει. Ωστόσο, σε μια τέτοια περίπτωση, αυτή θα είναι η τελευταία επέτειος της επανάστασης που θα γιορτάσουν. Πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη τους», τόνισε ο Νετανιάχου, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.