Αρχική ΔΙΕΘΝΗ Νέα Ζηλανδία: Ο μακελάρης σχεδίαζε να συνεχίσει να εκτελεί κόσμο!

Νέα Ζηλανδία: Ο μακελάρης σχεδίαζε να συνεχίσει να εκτελεί κόσμο!

Νέα Ζηλανδία

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες για το απίστευτο μακελειό στην Νέα Ζηλανδία. Δεν ήθελε να σταματήσει εκεί ο 28χρονος μακελάρης.

Ο 28χρονος μακελάρης στη Νέα Ζηλανδία είχε σκοπό να σκοτώσει κι άλλους ανθρώπους. Ο νεαρός εμφανίστηκε χαμογελαστός στο δικαστήριο που του απήγγειλε κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ο δράστης σκόπευε να συνεχίσει τις επιθέσεις πριν συλληφθεί από την αστυνομία!

«Ο δράστης ήταν σε κίνηση, υπήρχαν άλλα δύο πυροβόλα όπλα μέσα στο όχημά του και είναι απολύτως σίγουρο ότι η πρόθεσή του ήταν να συνεχίσει τις επιθέσεις του», τόνισε η Άρντερν σε δημοσιογράφους στο Κράιστσερτς, προσθέτοντας ότι νεαρά παιδιά συγκαταλέγονται στα θύματα αυτής της «φρικτής επίθεσης».

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Την ίδια ώρα, ντυμένος με τη λευκή στολή των κρατούμενων και χωρίς παπούτσια ο Μπρέντον Χάριστον Ταράντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου του απαγγέλθηκε μία κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Ο 28χρονος χαμογέλασε όταν οι δημοσιογράφοι τον φωτογράφησαν να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου, σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες Ελλήνων που έζησαν το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία

Φωτογραφίες τον δείχνουν να κάνει με το χέρι του το σήμα «OK», μια χειρονομία που συχνά χρησιμοποιείται για να εκφραστεί η στήριξη στην ακροδεξιά ιδεολογία της λευκής υπεροχής.

«Φαινόταν ήρεμος και παρατηρούσε επί πολλή ώρα τους δημοσιογράφους και τους δικηγόρους», μετέδωσε δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Radio New Zealand.