Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βασιλειάδης: Ετοιμάζει έκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ

Βασιλειάδης: Ετοιμάζει έκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ

Βασιλειάδης

Σε μία κίνηση με σκοπό να εξομαλυνθούν τα πράγματα στο μπάσκετ προχώρησε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Έκτακτη σύσκεψη σε λίγη ώρα με μεγάλη απουσία.

Έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιεί ο Γιώργος Βασιλειάδης. Πρόκειται για την ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μάλιστα κάλεσε να συμμετάσχουν σε αυτήν όχι μόνο τους προέδρους της ΕΟΚ (Γιώργος Βασιλακόπουλος) και του ΕΣΑΚΕ (Βαγγέλης Γαλατσόπουλος), αλλά και τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακός (Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος), Παναθηναϊκός (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) και ΑΕΚ (Μάκης Αγγελόπουλος), ενώ το «παρών» στη σύσκεψη θα δώσουν κι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κ. Γαλατσόπουλος θα εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ στην σύσκεψη.

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη απόψε στις 9:30 στο γραφείο του τους προέδρους των ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Όλοι εκτός Βασιλακόπουλου

Ο Υφυπουργός έχει πάρει την υπόσχεση από τους ιδιοκτήτες όλων των ομάδων ότι θα δώσουν το παρών στη σύσκεψη. Στο Υπουργείο περιμένουν και την παρουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου  και θεωρούν πως αν δεν δώσει το παρών (και στη σύσκεψη βρεθεί άλλος εκπρόσωπος της ΕΟΚ), θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν θα παρεβρεθεί και την Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης.