Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ολυμπιακός: Μηνύσεις για προπηλακισμό της αποστολής

Ολυμπιακός: Μηνύσεις για προπηλακισμό της αποστολής

Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός έχασε καθαρά στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, όμως υπάρχει ήδη... τέταρτο ημίχρονο με μηνύσεις και άφθονες παρεμβάσεις των αρχών.

Ο Ολυμπιακός  μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κάνει λόγο για προπηλακισμό των μελών της αποστολής της ομάδας. Συγκεκριμένα ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για όσα συνέβησαν και το πλήθος κόσμου κατά την άφιξη στην Τούμπα.

Μπορεί να αποδέχτηκαν την ήττα καθώς ο Δικέφαλος ήταν εμφανώς ανώτερος, όμως μπήκαν στη διαδικασία να ασχοληθούν με όλα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ήδη ενημερώσει την ΕΛ. ΑΣ. για όλα όσα έλαβαν χώρα τη στιγμή που εμποδίστηκε η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια και για τον προπηλακισμό του ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ και των μελών της ερυθρόλευκης αποστολής.

Συν τοις άλλοις, αναμένεται να γίνουν ακόμη και μηνύσεις! Ο ΠΑΟΚ, όπως παραδέχτηκε και ο Γιώργος Σαββίδης, είχε μία άψογη φιλοξενία στο Καραϊσκάκη, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν συνέβη το ίδιο και στην Τούμπα, καθώς έξω από τα αποδυτήρια βρίσκονταν ακόμα και άτομα που δεν έφεραν διαπιστεύσεις.