Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ολυμπιακός: Έκανε διερευνητική επαφή με την Αδριατική Λίγκα

Ολυμπιακός: Έκανε διερευνητική επαφή με την Αδριατική Λίγκα

Αγγελόπουλοι Ολυμπιακός

Μετά από την παρωδία του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας και την αποχώρηση της ομάδας, ο Ολυμπιακός εξετάζει έμπρακτα μετακόμιση στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως εξετάζει έμπρακτα την «μετακόμιση» στην Αδριατική Λίγκα. Η ΚΑΕ φέρεται πως έστειλε επίσημη επιστολή!

Την ώρα που η διεξαγωγή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βρίσκεται στον… αέρα και οι “ερυθρόλευκοι” δεν φαίνεται να κάνουν πίσω στο αίτημα τους για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι.

Σύμφωνα με τη “Livesport”, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέγγισε την Αδριατική Λίγκα -μέσω επιστολής που έφτασε στα γραφεία του πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ- κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις τους στην εφημερίδα ο CEO της Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν -από τον εκτελεστικό διευθυντή- πληροφορίες για τη λειτουργία της Λίγκας, τη μετοχική της σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής και γενικότερα ό,τι αφορά στη συμμετοχή μιας ομάδας.

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας», τόνισε ο κ. Νόβοσελ.