Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεμπρόν Τζέιμς: Έγραψε ιστορία και ξεπέρασε τον Τζόρνταν σε πόντους

Λεμπρόν Τζέιμς: Έγραψε ιστορία και ξεπέρασε τον Τζόρνταν σε πόντους

Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς συγκρίνεται τα τελευταία χρόνια με τον Μάικλ Τζόρνταν χωρίς όμως να έχει επιτύχει αρκετά από όσα ο Air. Αυτή τη φορά όμως τον ξεπέρασε!

Είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς ο απόλυτος GOAT στο NBA; Πολλοί θα πουν πως δεν υπάρχει καν σύγκριση με τον Μάικλ Τζόρνταν. Ωστόσο ο «Βασιλιάς» κατάφερε να τον ξεπεράσει σε πόντους πριν λίγες ώρες.

Οι Λέικερς μπορεί να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, όμως ο Λεμπρόν πέτυχε έναν τεράστιο στόχο του. Το γεγονός αυτό και μόνο τον συγκίνησε. Στο πρώτο τάιμ άουτ μετά το ιστορικό προσπέρασμα, ο «Βασιλιάς» έκατσε στον πάγκο, έβαλε μία πετσέτα στο κεφάλι και άρχισε να κλαίει.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε γράψει και ένα μήνυμα στα παπούτσια που φόρεσε για τη συγκεκριμένη ημέρα. Τα συγκεκριμένα μάλιστα ήταν ειδική παραγγελία και φτιαγμένα στο πρότυπο των (λευκών) Air Jordan III του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Τζέιμς έγραψε: «Σε ευχαριστώ M.J. 23» στη σόλα των παπουτσιών.

«Για ένα μικρό παιδί από το Ακρον του Οχάιο, που χρειαζόταν έμπνευση και κάποιου είδους θετική επιρροή, ο MJ ήταν αυτός ο άνθρωπος για μένα. Τον έβλεπα από μακριά. Ήθελα να γίνω σαν τον MJ, ήθελα να κάνω εκτός ισορροπίας σουτ σαν αυτόν, ήθελα να βγάζω έξω την γλώσσα μου στα καρφώματα σαν αυτόν, ήθελα να φοράω τα παπούτσια μου όπως ο MJ. Ήθελα τα παιδιά μου να με βλέπουν μια μέρα όπως εγώ τον MJ… Είναι απλά τρελό. Είναι κάτι παραπάνω από τρελό», ανέφερε για το είδωλό του μετά το ματς.